Sledujte nás na
Karlos "Terminátor" Vémola vs. Viktor Pešta

české MMA

Karlos „Terminátor“ Vémola vs. Viktor Pešta

Karlos „Terminátor“ Vémola vs. Viktor Pešta

Na české MMA scéně se rýsuje další velmi zajímavý zápas a to Karlos „Terminátor“ Vémola vs. Viktor Pešta. Oba zápasníci jsou veterány ligy mistrů MMA – UFC. Vémola byl součástí této organizace od roku 2010 do roku 2012, kdy mu kvůli sérii porážek nebyla prodloužena smlouva. Pešta zde zápasil od roku 2014 do roku 2017, kdy ho potka stejný osud jako Karlose.

Sen nebo realita?!

Viktor Pešta se ihned po odchodu z UFC dožadoval zápasu s Karlosem Vémolou. Ten ale tuto výzvu odmítl s argumentem, že Pešta má sérii porážek a zápas s ním by ho karierně neposunul. Nyní se ale situace trochu změnila. Pešta má na kontě 3 vítězství v řadě proti velice kvalitním zahraničním bojovníkům (viz. Sherdog) a Vémolu vyzval znovu. Po nějakém tom „špičkování“ přes sociální sítě uveřejnil Vémola toto video:

Vzkazuje tedy Peštovi, že je připraven proti němu nastoupit na červnovém XFN: Back to the O2 Arena. Nyní již tedy zápasu brání pouze jedna „drobnost“ a to Peštova smlouva s ruskou organizací Fight Nights, ve které odzápasil poslední 2 zápasy. Nicméně Viktor a jeho tým tvrdí, že v tomto nebude problém a Fight Nights ho pro tento zápas uvolní.

Vypadá to tedy, že Česká republika zažije slušné „derby“!

Komentovat

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Advertisement

Nejnovější příspěvky

Více v české MMA